BOTAMENT lepidlo flexibilní šedé 25kg na obklady BO.M21.25
Detailní popis produktu
BOTAMENT® M 21 je tenkovrstvý flexibilní lepicí tmel pro lepení téměř všech keramických dlaždic na stěnách a podlahách ve vnitřním i vnějším prostředí.flexibilní
vysoce stabilní se sníženým skluzem
pro plochy s podlahovým vytápěním
pro lepení obklad na obklad
dlouhá doba pro korekci a uložení obkladu
vhodný pro bazény a nádrže s pitnou vodou dle DVGW W 270 a W 347 (SRN)
přezkoušený v systému s AE izolační a dělicí fólií
Oblasti použití
Pro lepení:
hutných a slinutých dlaždic
pórovinových obkladů
tažených pásků
kameninových dlaždic
ručně formovaných dlaždic
malé i střední mozaiky
izolačních a lehkých desek
Povrch velmi hladkých desek (např. tvrzená pěna) je vhodné před lepením zdrsnit.
Vhodné podklady
beton, lehčený beton a pórobeton
plně zaspárované zdivo
cementové a vápenocementové omítky kategorií CS II, CS III a CS IV dle EN 998 a sádrové omítky dle EN 13279-1 (pevnost v tlaku ? 2,5 N/mm2)
BOTAMENT® BP konstrukční desky
staré keramické dlažby
sádrové bloky, sádrokarton, sádrovláknité desky
potěry cementové (CT) i na bázi síranu vápenatého (CA)
Příprava podkladu
Podklad se musí nacházet v tomto stavu:
suchý, čistý a bez námrazy
únosný
zbavený mastnoty, nátěrů, výpotků, separačních prostředků, prachu a volných částic
v rovině dle příslušných norem
Savé podklady opatřit nátěrem BOTAMENT® D 11.
Skladovatelnost
V chladu a suchu. V originálně uzavřených obalech minimálně 12 měsíců.
Poměr míchání
~ 6,5 l vody / 25 kg
Doba zrání
5 minut
Doba na uložení krytiny
~ 30 minut
Doba na zpracování
~ 3 hodiny
Největší tloušťka nanášené vrstvy
5 mm
Pochůznost
po ~ 24 hodinách
Možnost spárování
po ~ 24 hodinách
Rozmíchat pomocí pomaluběžného míchadla do čisté studené vody až vznikne homogenní hmota pastovité konzistence.
Spotřeba
ozubení 6 mm ~ 2,4 kg/m2
ozubení 8 mm ~ 3,2 kg/m2
ozubení 10 mm ~ 3,8 kg/m2
Důležitá upozornění
Při provádění keramických obkladů a dlažeb je třeba postupovat v souladu s platnými normami, směrnicemi a nejnovějšími technickými poznatky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.