BOTAMENT epoxidová spárovací hmota bílá 5kg BO.EF500

Kód: BO.EKF500 BILA
1 966 Kč / ks 1 625 Kč bez DPH
Na objednávku
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

BOTAMENT® EF 500EKF 500 je spárovací hmota a lepicí tmel na bázi epoxidové pryskyřice, s vysokou odolností proti působení chemikálií. Pro použití na stěnách i podlahách ve vnitřním i vnějším prostředí.



vysoká odolnost proti chemikáliím

lehce zpracovatelná

výborně omyvatelná studenou vodou

dobrá přilnavost ve spárách

vysoká oděruvzdornost

přezkoušeno pro bazény i jímky na pitnou vodu dle DVGW W 270 (SRN) a dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví 409/2005 Sb.





Oblasti použití



bazény

sprchy

kuchyně

nápojový průmysl

potravinářský průmysl



Vhodné podklady



beton

cementové a vápenocementové omítky kategorií CS II, CS III a CS IV(pevnost v tlaku ? 2,5 N/mm2)

potěry cementové (CT) i na bázi síranu vápenatého (CA)



Skladovatelnost



Nesmí zmrznout. V chladu a suchu. V originálně uzavřených obalech minimálně 12 měsíců.

Poměr míchání



2,5 (A): 1 (B)

Doba na uložení krytiny



~ 15 minut

Doba na zpracování



~ 30 minut

Pochůznost



cca po 24 hodinách

Mechanická odolnost



cca za 3 dny

Chemická odolnost



cca za 7 dní





přidat složku A ke složce B a navzájem řádně smísit po dobu nejméně 3 minut pomocí pomaluběžného míchacího zařízení

pro omezení chybného smísení hmoty BOTAMENT® EF 500EK 500 se směs následně vyklopí (důkladně vyprázdnit vědro) do čisté nádoby a znovu promíchá









Teplota vzduchu a podkladu při zpracování



+10°C až +25°C

Spotřeba



Spotřeba spárovací hmoty:



rozměr dlaždic (cm) 20 × 20



šířka spár (mm) 5



hloubka spár (mm) 8



~ 0,67 kg/m2





rozměr dlaždic (cm) 2 × 2 (mozaika)



šířka spár (mm) 3



hloubka spár (mm) 3



~ 1,26 kg/m2





Spotřeba při lepení:



6 mm- ozubení ~ 2,8 kg/m2



8 mm- ozubení ~ 3,6 kg/m2

Důležitá upozornění



Při provádění keramických obkladů a dlažeb je třeba postupovat v souladu s platnými normami, směrnicemi a nejnovějšími technickými poznatky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: