Nová směšovací sestava Herz pro rozdělovače podlahovéhop topení

 

Inovativní mísící sada HERZ THERMO F532: Efektivní Řešení pro Vaše Topení

Mísící sada HERZ THERMO F532 představuje moderní a efektivní řešení pro řízení a regulaci topných systémů. Tento produkt je navržen tak, aby zajistil optimální funkčnost a bezpečnost, a je ideálním doplňkem pro jakýkoliv topný systém.
K dodání jak s oběhovým čerpadlem tak bez . 

 

Klíčové vlastnosti a výhody

Jednou z hlavních výhod mísící sady HERZ THERMO F532 je integrovaný teploměr, který umožňuje zobrazení teploty přívodu. Tento teploměr je nezbytným nástrojem pro monitorování teploty a zajištění, že systém pracuje v optimálních podmínkách. Kromě toho je součástí i bezpečnostní teplotní pojistka, která chrání systém před přehřátím.

Jednoduchá instalace a připojení

Mísící sada je vybavena excentrickými přípojkami, které jsou vhodné pro rozdělovače s roztečí 167-233 mm (střed-střed). Tento design umožňuje snadnou instalaci a připojení k existujícím systémům. Sada obsahuje také dvě přípojky G1“ AG s volně otočnou maticí, což dále usnadňuje připojení k rozdělovači.

Efektivní odvzdušnění

Součástí mísící sady HERZ THERMO F532 je sada odvzdušňovací hadice, která zajišťuje účinné odvzdušnění systému. Tím se předchází vzniku vzduchových bublin, které by mohly negativně ovlivnit výkon a efektivitu topného systému.

Bezpečnostní Prvky

Bezpečnost je u tohoto produktu na prvním místě. Bimetalový termostatický spínač s pevnou vypínací teplotou 60 °C zajišťuje, že systém nebude nikdy pracovat nad bezpečnou teplotou. To chrání jak samotný systém, tak i uživatele před možnými nehodami a poškozením.

Technické Specifikace

  • Jmenovitý tlak: 6 bar (statický) / 5 bar (dynamický)
  • Maximální provozní teplota: 90 °C
  • Minimální provozní teplota: 2 °C

Dodatečné příslušenství

Je důležité zmínit, že rozdělovače, rozvaděčové skříně a příslušenství pro regulaci jednotlivých místností je nutné objednat samostatně. Tento přístup umožňuje uživatelům přizpůsobit si systém podle svých specifických potřeb a požadavků.

Závěr

Mísící sada HERZ THERMO F532 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý a efektivní způsob, jak zlepšit výkon svého topného systému. Díky své pokročilé technologii a bezpečnostním prvkům nabízí tento produkt nejen vysokou efektivitu, ale také klid a jistotu pro uživatele. Pokud hledáte kvalitní a inovativní pumpovou skupinu, THERMO F532 je tou správnou volbou.